Kupuješ přesně tu knihu, která je na fotce
Co by měl vědět správný kuchař : 484 rad, tipů, triků a technik jak si usnadnit práci v kuchyni
Autoři
Hodnocení knihy
Více o knize
Chcete-li se zdokonalit v loupání, sekání nebo krájení, míchání nebo šlehání, vaření, pečení, dušení, grilování, či dokonce v etiketě při návštěvě restaurace, vše najdete zde: mistr kuchař vám nabízí 484 triků, technik a způsobů, které vám usnadní práci a zdokonalí postup tak, že kulinářský výsledek bude na jedničku. Návody krok za krokem s barevnými fotografiemi, stovky inspirativních nápadů a tucty lahodných receptů dělají z knihy mistrovský kurz pro kuchaře.
Skladem máme celkem knihy Co by měl vědět správný kuchař : 484 rad, tipů, triků a technik jak si usnadnit práci v kuchyni (2009).
Nákup knihy
Co by měl vědět správný kuchař : 484 rad, tipů, triků a technik jak si usnadnit práci v kuchyni, James Peterson
- Jazyk
- Rok vydání
- 2009,
- Stav knihy
- Dobrá
- Cena
- 279 Kč
Doručení
Platební metody
Tady nám chybí tvá recenze.