Řez rostlin proč, kdy a jak
Autoři
Parametry
Kategorie
Více o knize
V knize se lze dočíst o řezu více než 170 rostlin, stromů, keřů a poskytuje užitečné rady k použití nářadí. Velký počet názorných obrázků doplňuje uvedený text. Obsah knihy je zaměřen na pět důvodů, proč řezat : 1. aby bylo na rostlinách více květů a/nebo plodů 2. aby květy a plody měly žádoucí velikost 3. aby se udržel nebo vznikl žádoucí tvar rostlin 4. aby se udržela velikost rostlin v určitých mezích 5. aby se rostliny udržely zdravé a silné. Poslední důvod je snad nejdůležitější, protože všechny ostatní jsou na něm závislé. Žádný strom ani keř se nemůže dobře rozvětvovat, pokud není zdravý a silný. V závěru knihy lze také nalézt přehled rostlin v abecedním pořádku a sezonní přehled k řezu, a tak obě tyto příloha činí z tohoto vydání knížku s ucelenou tématikou řezu.
Skladem máme celkem knihy Řez rostlin proč, kdy a jak (1998).
Nákup knihy
Řez rostlin proč, kdy a jak, Donald Farthing
- Jazyk
- Rok vydání
- 1998
- Stav knihy
- Dobrá
- Cena
- 46 Kč
Doručení
Platební metody
2021 2022 2023
Navrhnout úpravu
- Titul
- Řez rostlin proč, kdy a jak
- Jazyk
- česky
- Autoři
- Donald Farthing
- Vydavatel
- Rebo
- Rok vydání
- 1998
- Vazba
- pevná
- ISBN10
- 8085815818
- ISBN13
- 9788085815818
- Kategorie
- Rostliny a pěstitelství
- Anotace
- V knize se lze dočíst o řezu více než 170 rostlin, stromů, keřů a poskytuje užitečné rady k použití nářadí. Velký počet názorných obrázků doplňuje uvedený text. Obsah knihy je zaměřen na pět důvodů, proč řezat : 1. aby bylo na rostlinách více květů a/nebo plodů 2. aby květy a plody měly žádoucí velikost 3. aby se udržel nebo vznikl žádoucí tvar rostlin 4. aby se udržela velikost rostlin v určitých mezích 5. aby se rostliny udržely zdravé a silné. Poslední důvod je snad nejdůležitější, protože všechny ostatní jsou na něm závislé. Žádný strom ani keř se nemůže dobře rozvětvovat, pokud není zdravý a silný. V závěru knihy lze také nalézt přehled rostlin v abecedním pořádku a sezonní přehled k řezu, a tak obě tyto příloha činí z tohoto vydání knížku s ucelenou tématikou řezu.