Vánoce stíháte! Vyzvedněte v Praze i 23. 12.

Knihobot
1/4

Krkonošská a podkrkonošská kuchyně

Autoři

Více o knize

Už v 19. století do hor vstoupili první turisté a rekreanti, ale Krkonoše a Podkrkonoší si dodnes i přes celoroční cestovní ruch zachovaly leccos ze svého koloritu i kuchyně. Poznejte bohatý receptář tradičních, typických i oblíbených pokrmů, nejvíce z brambor, luštěnin, hub, lesních plodů, švestek a zvěřiny, a začtěte se do krkonošského gastronomického slovníčku. Historický úvod vás nenechá na pochybách, že je co nového z naší kultury poznávat.

Parametry

ISBN
9788024919010
Nakladatelství
Ikar

Kategorie

Vydání

2012, pevná

Nákup knihy

Jakmile ji vyčmucháme, pošleme vám e-mail.