Osobní převzetí: zdarma
Českou poštou do ruky: 90 Kč
Slovensko: 120 Kč
Dobírka: +40 Kč
více o dopravě zde
info@knihobot.cz
+420 245 007 128

pondělí—pátek 8:00—20:00
Dukelských hrdinů 359/21, Praha 7 Holešovice
Košík
0
logo
LTC BTC accepted here
náhled knihy - náhled knihy - náhled knihy - náhled knihy - náhled knihy -

Recepty pro jeden hrnec z celého světa, 1996

80 Kč

Název: Recepty pro jeden hrnec z celého světa
Autor: kolektiv
Nakladatel: Reader´s Digest Výběr
Rok vydání: 1996
Jazyk: česky
Stav: viz foto
Kategorie: Kuchařky / Gastronomie
Digitalizovaná tiráž: Vydal Reader's Digest Výběr, spol. s r
jako svou čtvrtou knižní publikaci
Vydání první. 352 stran. Praha 1996
Převzato z ONE DISH MEALS The Easy Way
(Reader's Digest Association Limited, London
1994, 1. vydání)
Hlavní redaktor anglického vydání
Henrietta Wilkinsonová
Překlad
Dominika Křestanová a Jan Sulc (rejstřík
Výtvarný redaktor anglického vydání
Julie Busbyová
Odborná revize
Jitka Chaloupková a Eva Křivánková
Autorský kolektiv
Pat Albureyová, Anita Beanová
Valerie Barrettová, Jackie Burrowová,
Carole Handslipová, Petra Jacksonová
Angela Kingsburyová, Kathy Manová
Helen Trentová a Berit Vinegradová
Redaktor
Jiří Hanuš
Výtvarný redaktor
Aleš Krejča
Vedoucí výroby
Věra Váchová
Fotografie
Martin Brigdale, Amanda Heywoodová
a Vernon Morgan (obálka)
Výkonný ředitel společnosti
Luboš Beniak
Copyright 1994 The Reader's Digest
Association Limited, London
Reader's Digest a logo Pegas jsou registrované
obchodní značky The Reader's Digest
Copyright 1996 Reader's Digest Výběr,
spol. s r. o., Praha
is d Londoners
Obálka Jehněčí kýtu v rybízové omáice s portským Association, Inc., Pleasantville, New York, USA
před podávánim obložime štavnatou zeleninou
a ozdobime čerstvým rybízem a snitkou vonavého
ozmarýnu (viz str. 70)
ISBN 80-902069-2-1
Strana 1 Pod názvem Newburgův humr (viaz
str. 136) se skrývá lehce osmahnuté humří maso
s hřebenatkami a krevetami, zalité smetanovou
omáčkou a zapečené s listy špenátu a zeleninou
sazba a osvit: Astron studio, spol. s r. o., Praha
Obrazová část:
Ian Atkinson a Paragon Studios (retuš)
Saxon Photo Litho Ltd, Norwich (litografie)
Strana 2 a 3 Horký, do zlatova osmahnutý
Newburgův humr s čerstvým pečivem a chlazeným
bilým vinem je elegantnim a lákavým středem každé
slavnostní tabule
Printed in Italy 1996 by Grafica Editoriale Srl.
Bologna
80 Kč

Podobné položky:

Diabetická kuchařka

náhled knihy - Diabetická kuchařka
50 Kč

Analytika cukrů : Metodické základy a laboratorní příručka

náhled knihy - Analytika cukrů : Metodické základy a laboratorní příručka
790 Kč

Dívej se a vař. Těstoviny

náhled knihy - Dívej se a vař. Těstoviny
70 Kč

100 a 1 chutných salátů

náhled knihy - 100 a 1 chutných salátů
50 Kč

Ingredience

náhled knihy - Ingredience
200 Kč

Kategorie:

Pokračovat ve výběru zboží
Přejít do košíku
Košík
0