Tato kniha vyšla v řadě encyklopedických knih Dívej se a vař. Dozvíme se jak kuře nejen vykostit, ale i naplnit nádivkou, rozporcovat apod. Nepřeberné množství různých receptů na kuře jsou jak z Maroka, tak po indonésku, vietnamsku apod. Velice dobrá orientace, jak podle popisu, tak přidanými fotografiemi takřka ke každému úkonu. Formát A 4, tištěno na křídovém papíře.... celý text
Dívej se a vařSérie
Tato série vás provede světem gastronomie a vizuálního požitku. Každá kniha nabízí nejen recepty, ale i podmanivé fotografie, které inspirují k vaření i k objevování nových chutí. Je to ideální průvodce pro všechny, kdo chtějí povznést své kulinářské dovednosti a zároveň si užít estetickou stránku jídla. Objevte krásu vaření skrze oči a chuťové buňky.




Doporučené pořadí čtení
Dívej se a vař. Čokoládové dezerty
- 127 stránek
- 5 hodin čtení
Základní podrobný průvodce mistrovstvím dnešní kuchyně - vždy se zárukou úspěchu ! Dívej se a vař. Řada kuchařských knih encyklopedického charakteru je novinkou na knižním trhu. Anne Willanová zpracovala zcela novým přístupem netradiční recepty pokrmů a postupy jejich přípravy v jednotlivých kuchařkách. Soubor je určen jak zkušeným hospodyňkám, tak začínajícím kuchařkám, které si pořizují výbavu do kuchyně.
Dívej se a vař. Těstoviny
- 128 stránek
- 5 hodin čtení
Recepty s těstovinami, správné zásady úpravy.