Historic Restaurants of Washington, D.C.:: Capital Eats
- 240 stránek
- 9 hodin čtení
"A culinary history of Washington, D.C. and its restaurants"--
John DeFerrari je autorem fascinovaných lokální historií, který se zaměřuje na bohaté dědictví Washingtonu, D.C. Svým psaním odhaluje příběhy skryté v architektuře a veřejných prostranstvích města, čímž oživuje jeho minulost pro současné čtenáře. Prostřednictvím svých děl nabízí jedinečný pohled na vývoj metropole, od jejího vzniku až po moderní éru. Jeho práce je oslavou městské paměti a architektonického dědictví.


"A culinary history of Washington, D.C. and its restaurants"--
Washington seems the eternal and unchanging Federal City with its grand avenues and stately monuments. Yet the city that locals once knew lavish window displays at Woodies, supper at the grand Raleigh Hotel and a Friday night game at Griffith Stadium is gone. Author John DeFerrari investigates the bygone institutions of the nineteenth and twentieth centuries with an engaging collection of new vignettes and reader favorites from his blog "The Streets of Washington." From the raucous age of burlesque at the Gayety Theater and the once bustling Center Market to the mystery of Suter's Tavern and the disappearance of the Key Mansion in Georgetown, DeFerrari recalls the lost Washington, D.C., of yesteryear.