A new way of looking at one of our most versatile ingredients, with recipes for ground beef, chicken, pork, lamb and even fish, with dishes to suit all occasions.
Jenny Stacey Pořadí knih






- 2013
- 2005
Brambory
- 256 stránek
- 9 hodin čtení
Brambory jsou běžnou součástí vyváženého jídelníčku a protože se pěstuje mnoho odrůd s odlišnými vlastnostmi, patří tato kulturní plodina mezi nejvšestranněji použitelné potraviny vůbec. Tato inspirativní, velmi podrobně zpracovaná kuchařka obsahuje mnoho receptů, z nichž si každý z vás vybere takový, který je nejvhodnější - ať už držíte nějakou dietu, jste vegetarián, nebo prostě jen máte rádi brambory!
- 2004
Kniha receptů na přípravu různých pokrmů čínské kuchyně. Obsahuje 120 receptů popsaných srozumitelným způsobem. Dozvíte se jak připravit polévky a předkrmy, hlavní jídla, zeleninové pokrmy, rýži a nudle, ale také zajímavé dezerty.
- 2003
Patate
- 256 stránek
- 9 hodin čtení
- 2001
- 2000
- 1999
- 1999
Vegetariánská kuchyně. Zdraví na talíři
- 256 stránek
- 9 hodin čtení
Sbírka receptů obsahující tipy pro vegetariány, polovegetariány a vegany. Provedeme vás světem přípravy polévek a předkrmů, nezapomeneme samozřejmě ani na hlavní jídla či přílohy. Následně se dozvíte lákavé tipy na zákusky a lehká jídla a jako sladkou třešničku na dortu vám doporučíme několik druhů dezertů. Tato inspirativní kuchařka nabízí 120 receptů, které vás přesvědčí o lákavosti a hlavně výborné chuti dnešních vegetariánských pokrmů.




