Rebecca Sullivan
Rebecca Sullivan se narodila 11. září 1972. Je kuchař samouk a pracovala s některými ze světových nejlepších výrobců jídla, akademiky, aktivisty a šéfkuchaři. Obhájkyně udržitelného žití, spisovatelka, farmářka a podnikatelka, která nedávno založila australskou značku Warndu se svým partnerem Damienem. Rebecca pracovala na mnoha projektech, které by milovník jídla nenáviděl, od Real Food Festival v Londýně, po práci na Slow Food Nation v San Francisku, farmářkou kávu v Ugandě až po vyučování vědců na Maledivách pro OSN.
Rebecca ukončila studia International Rural Development and Sustainable Agriculture na Royal Agricultural College v Gloucestershire v Británii, během kterých se soustředila na bezpečnost jídla a udržitelnou budoucnost jídla. Její obsese jídlem začala v Itálii, takže se začala zajímat o hnutí Slow Food Movement, kde s nimi strávila roky v Británii organizování akcí, kampaní a samozřejmě jedením. Po decade za mořem přesídlila zpět do Austrálie, she has re-settled back in Australia and has spustila hnutí The Granny Skills Movement – komunitou podporované hnutí, které má za cíl uchránit umění-schopnosti, dědictví a tradice našich staršinů.