Knihobot

Tom Bridge

    Tom Bridge se soustředí na historii jídla a pití, s vášní pro kuchařky z 19. století. Jeho psaní kombinuje recepty s bohatou historií, zejména britské kuchyně. Bridge je také konzultantem pro televizní společnosti a zaměřuje se na tradici a místní suroviny.

    Chicken
    Cookshelf. Pasta
    Těstoviny. Špalíček receptů
    Špalíček receptů - Ryby a plody moře, Grilování, Tětoviny, Kuře, Mexická kuchyně
    Těstoviny
    Kuře
    • 2004

      Chicken

      • 256 stránek
      • 9 hodin čtení
      3,2(5)Ohodnotit

      From simple dishes to elaborate gourmet meals, every cook will find plenty of old favorites and discover exotic new cuisines in this comprehensive series. Each book provides more than 100 easy-to-follow recipes accompanied by tantalizing color photographs.

      Chicken
    • 2003

      Cookshelf. Pasta

      • 256 stránek
      • 9 hodin čtení
      4,0(7)Ohodnotit

      SMALL BOOK- 6" HIGH X 5" WIDE. DUST JACKET AND BOOK BOTH IN VERY NICE CONDITION! STICKER RESIDUE ON BACK OF DUST JACKET. THERE IS AN ILLUSTRATION FOR EACH PASTA RECIPE IN THIS BOOK. 256 PAGES.

      Cookshelf. Pasta
    • 2003
    • 2003

      Těstoviny

      • 256 stránek
      • 9 hodin čtení
      3,8(4)Ohodnotit

      Recepty s mnoha barevnými fotografiemi jídel i návodů k přípravě. Víte například, že některé těstoviny se dají obarvit jinými potravinami? A že existuje přibližně 200 různých tvarů a zhruba třikrát tolik jejich názvů? Nevíte? Pak je tato publikace pro vás tou nejlepší volbou.

      Těstoviny
    • 2003

      Kuře

      Špalíček receptů

      • 256 stránek
      • 9 hodin čtení
      4,4(6)Ohodnotit

      Rozmanité recepty kuřecích pokrmů, polévek, dušených, pečených, grilovaných a pikantních jídel.

      Kuře
    • 2000

      200 Classic Sauces

      Guaranteed Recipes for Every Occasion

      • 127 stránek
      • 5 hodin čtení

      A unique collection of sauce recipes for every occasion. Tom Bridge has collected recipes for 200 sauces, all of which can be made from one of two basic methods, with every recipe's success guaranteed by the author. 200 Classic Sauces also contains great culinary names of the past with particular renown for their sauces: Careme, Brillat-Savarin, Dubois and more. Clearly organised, in 'families' of sauces, cross-referenced with suitability for vegetables, fish, poultry, meat and game, this book is destined to become a well-loved classic, as well as an essential, practical standby for every home cook.

      200 Classic Sauces
    • 2000