Kupuješ přesně tu knihu, která je na fotce
Více o knize
Příručka informuje o zpracování a ukládání ovoce a zeleniny, o způsobech konzervace, výrobě kompotů, džemů, marmelád, rosolů, povidel, ovocných sýrů a past, zeleninových protlaků a kečupů. Seznamuje s přípravou ovocných moštů,sirupů, vín, alkoholizovaných moštů, likérů, se sušením ovoce a zeleniny, s jejich zmrazováním aj. Druhé vydání bylo doplněno kapitolou o nakládání ovoce do alkoholu.
Nákup knihy
Konzervace a ukládání potravin v domácnosti, Karel Půhoný
- Polití / ušpinění
 
- Jazyk
 - Rok vydání
 - 1981
 - product-detail.submit-box.info.binding
 - (měkká),
 - Stav knihy
 - Poškozená
 - Cena
 - 52 Kč
 
Doručení
Platební metody
Tady nám chybí tvá recenze.














