Knihobot

Konzervace a ukládání potravin v domácnosti

Hodnocení knihy

3,8(44)Ohodnotit

Více o knize

Kromě všeobecných zásad konzervování, zpracování a ukládání ovoce a zeleniny a informací o vhodnosti jednotlivých druhů ke konzervaci přináší příručka návody ke kompotování různých druhů ovoce, k výrobě džemů, marmelád, rosolů, povidel, ovocných sýrů, past a másel. Seznamuje také s přípravou ovocných polotovarů, zeleninových protlaků, kečupů, moštů, sirupů a vín, dále se sušením a zmrazováním ovoce, s konzervací hub, masa aj.

Nákup knihy

Konzervace a ukládání potravin v domácnosti, Karel Půhoný

Jazyk
Rok vydání
1976
product-detail.submit-box.info.binding
(pevná)
Zrovna tento výtisk už nemáme.
nebo
Zobrazit jiný výtisk

Doručení

  •  

Platební metody

3,8
Velmi dobrá
44 Hodnocení

Tady nám chybí tvá recenze.