Kupuješ přesně tu knihu, která je na fotce
Více o knize
Kromě všeobecných zásad konzervování, zpracování a ukládání ovoce a zeleniny a informací o vhodnosti jednotlivých druhů ke konzervaci přináší příručka návody ke kompotování různých druhů ovoce, k výrobě džemů, marmelád, rosolů, povidel, ovocných sýrů, past a másel. Seznamuje také s přípravou ovocných polotovarů, zeleninových protlaků, kečupů, moštů, sirupů a vín, dále se sušením a zmrazováním ovoce, s konzervací hub, masa aj.
Nákup knihy
Konzervace a ukládání potravin v domácnosti, Karel Půhoný
- Polití / ušpinění
 - Výrazné natržení
 
- Jazyk
 - Rok vydání
 - 1976
 - product-detail.submit-box.info.binding
 - (pevná),
 - Stav knihy
 - Poškozená
 - Cena
 - 46 Kč
 
Doručení
Platební metody
Tady nám chybí tvá recenze.















