Kapesní biolexikon. Průvodce biotrhem a trhem zdravé výživy
Autoři
Parametry
Více o knize
Doba, ve které žijeme, vyžaduje nejen orientaci v mnoha oborech, v mnoha informacích, ale také vyžaduje stále větší díl odpovědnosti za sebe sama. Takový je i obor zdravé výživy. Vždyť co je důležitější než vlastní zdraví a zdraví našich blízkých? Ať chceme nebo nechceme, oblast BIO produkce a ekologického zemědělství se stává čím dá tím důležitější. Kniha Kapesní BIOLEXIKON - Průvodce biotrhem a trhem zdravé výživy si klade za cíl pomoci všem, kteří svět ekologických produktů teprve objevují. Má jim pomoci se orientovat v množství bioproduktů, které nás dnes obklopují, má pomoci rozpoznat, co je skutečně zdravé a co zdravé být nemusí. Klade si za cíl být rádcem mezi regály a průvodcem v okamžiku, kdy se člověk rozhoduje vzít odpovědnost za výživu do svých rukou.
Skladem máme celkem knihy Kapesní biolexikon. Průvodce biotrhem a trhem zdravé výživy (2007).
Nákup knihy
Kapesní biolexikon. Průvodce biotrhem a trhem zdravé výživy, Jaroslav Foršt
- Jazyk
- Rok vydání
- 2007
- Stav knihy
- Dobrá
- Cena
- 15 Kč
Doručení
Platební metody
2021 2022 2023
Navrhnout úpravu
- Titul
- Kapesní biolexikon. Průvodce biotrhem a trhem zdravé výživy
- Jazyk
- česky
- Autoři
- Jaroslav Foršt
- Vydavatel
- IFP Publishing & Engineering
- Rok vydání
- 2007
- ISBN10
- 8090399703
- ISBN13
- 9788090399709
- Kategorie
- Kuchařky, Zdraví / Medicína / Lékařství
- Hodnocení
- 4 z 5
- Anotace
- Doba, ve které žijeme, vyžaduje nejen orientaci v mnoha oborech, v mnoha informacích, ale také vyžaduje stále větší díl odpovědnosti za sebe sama. Takový je i obor zdravé výživy. Vždyť co je důležitější než vlastní zdraví a zdraví našich blízkých? Ať chceme nebo nechceme, oblast BIO produkce a ekologického zemědělství se stává čím dá tím důležitější. Kniha Kapesní BIOLEXIKON - Průvodce biotrhem a trhem zdravé výživy si klade za cíl pomoci všem, kteří svět ekologických produktů teprve objevují. Má jim pomoci se orientovat v množství bioproduktů, které nás dnes obklopují, má pomoci rozpoznat, co je skutečně zdravé a co zdravé být nemusí. Klade si za cíl být rádcem mezi regály a průvodcem v okamžiku, kdy se člověk rozhoduje vzít odpovědnost za výživu do svých rukou.