Sýry: Druhy a recepty
Autoři
Parametry
Kategorie
Více o knize
Základní informace o výrobě sýrů, jejich dělení podle tučnosti a obsahu sušiny, o skladování, servírování a typických sýrařských zemích. Popis nejznámějších druhů evropských sýrů od A do Z včetně původu, obsahu tuku, charakteristických vlastností a historie. Použití jednotlivých sýrů v teplé a studené kuchyni a vhodný doporučený nápoj umocňující aroma a vůni.
Skladem máme celkem knihy Sýry: Druhy a recepty (2006).
Nákup knihy
Sýry: Druhy a recepty, Kolektiv
- Nerozbaleno
- Jazyk
- Rok vydání
- 2006
- Stav knihy
- Jako nová
- Cena
- 288 Kč
Doručení
Platební metody
2021 2022 2023
Navrhnout úpravu
- Titul
- Sýry: Druhy a recepty
- Jazyk
- česky
- Autoři
- Kolektiv
- Vydavatel
- Ikar
- Rok vydání
- 2006
- Vazba
- pevná
- ISBN10
- 8024907569
- ISBN13
- 9788024907567
- Kategorie
- Kuchařky
- Hodnocení
- 4 z 5
- Anotace
- Základní informace o výrobě sýrů, jejich dělení podle tučnosti a obsahu sušiny, o skladování, servírování a typických sýrařských zemích. Popis nejznámějších druhů evropských sýrů od A do Z včetně původu, obsahu tuku, charakteristických vlastností a historie. Použití jednotlivých sýrů v teplé a studené kuchyni a vhodný doporučený nápoj umocňující aroma a vůni.