Přes Balíkovnu doručujeme za 49 Kč

Knihobot

Provence : škola provensálské kuchyně

Autoři

Hodnocení knihy
4.9

Více o knize

Tajemství surovin a receptů jižní Francie. Jen málokdo odolá kouzlu slunné Provence a jídlům, která jsou příkladem nejlepší venkovské kuchyně. Kniha koncipovaná jako týdenní škola vaření nám umožní vychutnat si nádhernou autentickou chuť Středomoří. Autor se v tomto koutě světa narodil a vyrostl zde, je považován za guru provensálského stravování. Zavede nás na rybí trh, do tradičního pekařství, k výrobcům sýrů, dozvíme se od něj, jak místní získávají ze surovin nejlepší chutě a vůně, umožní nám prostě poznat provensálské jídlo z první ruky… Můžeme si vybrat z více než stovky receptů a ochutnat třeba tapenádu neboli kaparovou pastu, cuketové smaženky, jehněčí kýtu s bylinkami nebo jahodový coulis. Jak uvařit dobré a tradiční provensálské jídlo v pohodlí vlastní kuchyně.

Parametry

ISBN
9788073918187
Nakladatelství
Slovart

Kategorie

Vydání

Stav

Nákup knihy

Dostupnost
Skladem
Cena
324 Kč

Doručení

 

Platební metody

202120222023