Vánoce stíháte! Vyzvedněte v Praze i 23. 12.

Knihobot

Steaky a jiné speciality z vepřového masa. Rychle & chutně

Autoři

Hodnocení knihy
5.0

Více o knize

Tuto edici tvoří více než třicet útlých kuchařských knížek přinášejících recepty z různých surovin a pro různé příležitosti, ať už jde o ovocné saláty, dezerty, pokrmy připravované na pánvi, jednohubky, steaky či recepty pro přípravu těstovin, brambor nebo pokrmů z rýže. Podrobné návody na přípravu pokrmů jsou podány přehlednou, srozumitelnou formou a nevyžadují žádné speciální kuchyňské vybavení. V rámci knihy jsou recepty rozčleněny do kapitol podle chodů (předkrmy, hlavní jídla, dezerty) či použitých surovin. - více než 20 lákavých receptů v „kapesním“ vydání - obsah rozčleněný do kapitol (dle chodů či základních surovin) - u každého receptu seznam surovin a údaje o počtu porcí, době přípravy, kalorické hodnotě pokrmu a množství tuku v jedné porci - tabulka s převody měr (ml, šálek, lžíce, lžička, teplota plynové trouby v číselných stupních a st.C) - přehledný rejstřík receptů na konci knihy

Parametry

ISBN
9788072349241
Nakladatelství
Rebo

Kategorie

Vydání

2008, sešitová

Stav

Nákup knihy

Dostupnost
Skladem
Cena
57 Kč

Doručení

 

Platební metody

202120222023