Kuchařka: Kuře rychle - chutně - zdravě
Autoři
- Hodnocení knihy
Více o knize
Kuře je jídlo moderního člověka. Kuřecí pochoutku si můžeme dopřát kterýkoliv den v týdnu a nezáleží na tom, zdajipřichystáme k obědu, svačině nebo k večeři. Největší předností kuřecího masaje lehká stravitelnost, výživová hodnota a nízký obsah tuků. Další důležitou předností je rychlá a poměrně snadná příprava kuřecích pokrmů. Do této kuchařky jsem zařadil recepty, které nedají příliš mnoho práce, nejsou technologicky náročné a vyhovují našemu českému naturelu. Receptury jsou psány pro 4 osoby.
Vydání
2001
Stav
- Jako nová51 Kč
- Dobrá48 Kč
- PoškozenáVyprodáno
Nákup knihy
- Dostupnost
- Skladem
- Cena
- 48 Kč
Doručení
Platební metody
202120222023
Skladem máme celkem knihy Kuchařka: Kuře rychle - chutně - zdravě (2001).