Knihobot

Krajové speciality: Slezská kuchyně

Parametry

Kategorie

Více o knize

Slezsko je kraj pyšnící se bohatými lidovými tradicemi, písněmi a tanci. Na Slezských dnech se nabízejí regionální gastronomické speciality jako bramborové placky nebo jelito se zelím. Ochutnejte i jiné speciality jako čoskulu nebo grochulu, kelerubkovou mačku, kraple se špenátem, pampúšiky, frajták, těšínský bigus nebo uzenou pečeni, ocelářský špíz či petřvaldské zapečené řízky. A také nahlédněte do zajímavého slezského gastronomického slovníčku.

Skladem máme celkem knihy Krajové speciality: Slezská kuchyně (2013).

Nákup knihy

Krajové speciality: Slezská kuchyně, Jaroslav Vašák

Jazyk
Rok vydání
2013
product-detail.submit-box.info.binding
(pevná)
Zrovna tuhle už nemáme.
Ukázat podobný kousek

Doručení

  •  

Platební metody

Navrhnout úpravu