Superjídelníček
Autoři
Více o knize
Pro každého, kdo se zaměřuje na zdravý životní styl, se stává jídlo alfou a omegou. Někdo zvládne přechod na zdravou stravu sám a někdo potřebuje poradit v podobě přesného jídelníčku. Pokud si tedy nevíte rady, jak si sestavit jídlo od snídaně po večeři a den za dnem, vyzkoušejte jídelníček, který pro vás připravili Petr Havlíček s Petrou Lamschovou. „Nesmírně mě baví vymýšlet zdravé recepty, které pak v praxi ožívají a hlavně chutnají,“ říká Petra Lamschová a Petr ji doplňuje: „Důležité na tom všem je, že díky našim receptům všichni zjistí, že jídlo není jejich nepřítel. Že nebudou hladovět, budou jíst a ještě jim to bude chutnat.“ Kromě jídelníčku najdou čtenáři v této knize také praktické rady, jak si jídelníček sestavit, z čeho a jak vařit, zkrátka jak s ním pracovat.
Skladem máme celkem knihy Superjídelníček (2013).
Nákup knihy
Superjídelníček, Petr Havlíček, Petra Lamschová
- Jazyk
- Rok vydání
- 2013
- Stav knihy
- Dobrá
- Cena
- 142 Kč
Doručení
Platební metody
2021 2022 2023
Navrhnout úpravu
- Titul
- Superjídelníček
- Jazyk
- česky
- Autoři
- Petr Havlíček, Petra Lamschová
- Vydavatel
- Mladá fronta
- Rok vydání
- 2013
- Vazba
- pevná
- ISBN10
- 8020430970
- ISBN13
- 9788020430977
- Kolekce
- Dieta
- Kategorie
- Kuchařky
- Hodnocení
- 4 z 5
- Anotace
- Pro každého, kdo se zaměřuje na zdravý životní styl, se stává jídlo alfou a omegou. Někdo zvládne přechod na zdravou stravu sám a někdo potřebuje poradit v podobě přesného jídelníčku. Pokud si tedy nevíte rady, jak si sestavit jídlo od snídaně po večeři a den za dnem, vyzkoušejte jídelníček, který pro vás připravili Petr Havlíček s Petrou Lamschovou. „Nesmírně mě baví vymýšlet zdravé recepty, které pak v praxi ožívají a hlavně chutnají,“ říká Petra Lamschová a Petr ji doplňuje: „Důležité na tom všem je, že díky našim receptům všichni zjistí, že jídlo není jejich nepřítel. Že nebudou hladovět, budou jíst a ještě jim to bude chutnat.“ Kromě jídelníčku najdou čtenáři v této knize také praktické rady, jak si jídelníček sestavit, z čeho a jak vařit, zkrátka jak s ním pracovat.