Rychle & chutně bez tuku Rychle a chutně bez tuku
Autoři
Parametry
Více o knize
Tuto edici tvoří více než třicet útlých kuchařských knížek přinášejících recepty z různých surovin a pro různé příležitosti, ať už jde o ovocné saláty, dezerty, pokrmy připravované na pánvi, jednohubky, steaky či recepty pro přípravu těstovin, brambor nebo pokrmů z rýže. Podrobné návody na přípravu pokrmů jsou podány přehlednou, srozumitelnou formou a nevyžadují žádné speciální kuchyňské vybavení. V rámci knihy jsou recepty rozčleněny do kapitol podle chodů (předkrmy, hlavní jídla, dezerty) či použitých surovin. - více než 20 lákavých receptů v „kapesním“ vydání - obsah rozčleněný do kapitol (dle chodů či základních surovin) - u každého receptu seznam surovin a údaje o počtu porcí, době přípravy, kalorické hodnotě pokrmu a množství tuku v jedné porci - tabulka s převody měr (ml, šálek, lžíce, lžička, teplota plynové trouby v číselných stupních a st.C) - přehledný rejstřík receptů na konci knihy
Skladem máme celkem knihy Rychle & chutně bez tuku Rychle a chutně bez tuku (2009).
Nákup knihy
Rychle & chutně bez tuku Rychle a chutně bez tuku, Kolektiv
- Jazyk
- Rok vydání
- 2009
- Stav knihy
- Dobrá
- Cena
- 25 Kč
Doručení
Platební metody
2021 2022 2023
Navrhnout úpravu
- Titul
- Rychle & chutně bez tuku Rychle a chutně bez tuku
- Jazyk
- česky
- Autoři
- Kolektiv
- Vydavatel
- Rebo Productions
- Rok vydání
- 2009
- ISBN10
- 802550168x
- ISBN13
- 9788025501689
- Série
- Rychle a chutně
- Kategorie
- Kuchařky
- Hodnocení
- 4 z 5
- Anotace
- Tuto edici tvoří více než třicet útlých kuchařských knížek přinášejících recepty z různých surovin a pro různé příležitosti, ať už jde o ovocné saláty, dezerty, pokrmy připravované na pánvi, jednohubky, steaky či recepty pro přípravu těstovin, brambor nebo pokrmů z rýže. Podrobné návody na přípravu pokrmů jsou podány přehlednou, srozumitelnou formou a nevyžadují žádné speciální kuchyňské vybavení. V rámci knihy jsou recepty rozčleněny do kapitol podle chodů (předkrmy, hlavní jídla, dezerty) či použitých surovin. - více než 20 lákavých receptů v „kapesním“ vydání - obsah rozčleněný do kapitol (dle chodů či základních surovin) - u každého receptu seznam surovin a údaje o počtu porcí, době přípravy, kalorické hodnotě pokrmu a množství tuku v jedné porci - tabulka s převody měr (ml, šálek, lžíce, lžička, teplota plynové trouby v číselných stupních a st.C) - přehledný rejstřík receptů na konci knihy