Knihu momentálně nemáme skladem

Entwicklung der Struktur und der Wettbewerbsfähigkeit der deutschen Schweinefleischproduktion im internationalen Vergleich
Autoři
Parametry
Nákup knihy
Entwicklung der Struktur und der Wettbewerbsfähigkeit der deutschen Schweinefleischproduktion im internationalen Vergleich, Gerd Böckenhoff
- Jazyk
- Rok vydání
- 1996
Jakmile ji vyčmucháme, pošleme vám e-mail.
Doručení
Platební metody
Navrhnout úpravu
- Titul
- Entwicklung der Struktur und der Wettbewerbsfähigkeit der deutschen Schweinefleischproduktion im internationalen Vergleich
- Jazyk
- německy
- Autoři
- Gerd Böckenhoff
- Vydavatel
- Shaker
- Rok vydání
- 1996
- ISBN10
- 3826511123
- ISBN13
- 9783826511127
- Kategorie
- Skripta a vysokoškolské učebnice