Vše o asijské kuchyni
Autoři
- Hodnocení knihy
Více o knize
Asijská kuchyně se právem často označuje za matku všech kuchyní. Kouzlo této gastronomie spočívá v její jednoduchosti, čerstvých přísadách, krátké tepelné úpravě a aromatických kořeních. Tato kniha přináší pestrou paletu receptů téměř ze všech koutů Asie. Úvodní část poskytuje celou řadu užitečných informací o zelenině, koření, bylinkách a různých druzích rýže a také o kuchyňských pomůckách a způsobech vaření a krájení.Tištěno na křídovém papíře, doplněno barevnými fotografiemi, formát A5.
Vydání
2006, pevná
Stav
- Jako nováVyprodáno
- Dobrá157 Kč
- PoškozenáVyprodáno
Nákup knihy
- Dostupnost
- Skladem
- Cena
- 157 Kč
Doručení
Platební metody
202120222023