Knihobot

Technologie přípravy pokrmů 2. Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy

Více o knize

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.

Nákup knihy

Technologie přípravy pokrmů 2. Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy, Hana Sedláčková

Jazyk
Rok vydání
2011
Stav knihy
Dobrá
Cena
114 Kč

Doručení

  •  

Platební metody

2021 2022 2023

Navrhnout úpravu