Technologie přípravy pokrmů 2. Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy
Autoři
Parametry
Kategorie
Více o knize
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.
Skladem máme celkem knihy Technologie přípravy pokrmů 2. Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (2011).
Nákup knihy
Technologie přípravy pokrmů 2. Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy, Hana Sedláčková
- Jazyk
- Rok vydání
- 2011
- Stav knihy
- Dobrá
- Cena
- 114 Kč
Doručení
Platební metody
2021 2022 2023
Navrhnout úpravu
- Titul
- Technologie přípravy pokrmů 2. Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy
- Jazyk
- česky
- Autoři
- Hana Sedláčková
- Vydavatel
- Fortuna
- Rok vydání
- 2011
- Vazba
- měkká
- ISBN10
- 8071689521
- ISBN13
- 9788071689522
- Kategorie
- Středoškolské učebnice, Kuchařky
- Anotace
- Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.