Technologie přípravy pokrmů 2. Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy
Autoři
Více o knize
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.
Vydání
Stav
- Jako nováVyprodáno
- Dobrá125 Kč
- Poškozená73 Kč
Nákup knihy
- Dostupnost
- Skladem
- Cena
- 125 Kč
Doručení
Platební metody
202120222023
Skladem máme celkem knihy Technologie přípravy pokrmů 2. Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (2011).