Wok : [více než 100 nepostradatelných receptů]
Autoři
- Hodnocení knihy
Více o knize
Rychlé opékání surovin ve woku na malém množství tuku za stálého obracení je šetrná metoda tepelné úpravy, při níž si suroviny uchovají svou chuť, barvu, konzistenci i výživovou hodnotu. Ve východní a jihovýchodní Asii, kde je wok důležitou součástí kuchyňského vybavení, se k zelenině a masu přidávají výrazná koření, omáčky i další přísady a vynikající pokrm vznikne za několik minut. Máte-li rádi dobré a zdravé jídlo, a přitom nemáte nikdy dost času na jeho přípravu, pořiďte si wok a naučte se v něm vařit jako mistři! Kniha vám nabízí spoustu skvělých receptů, třeba krevety v těstíčku, kuře s oříšky kešú, rybí kari, kuře terijaki se sezamovými nudlemi nebo bambusové výhonky se smaženým tofu.
Vydání
Pevná
Nákup knihy
Jakmile ji vyčmucháme, pošleme vám e-mail.