Cukrářské výrobky. Praktické rady a návody. Technologické postupy
Autoři
Parametry
Kategorie
Více o knize
Tradiční, léty prověřené recepty na cukrářské výrobky a mnoho praktických rad a zkušeností, děděných z generace na generaci v rodině známého cukráře a autora úspěšné publikace Pečeme a zdobíme perníky.
Nákup knihy
Cukrářské výrobky. Praktické rady a návody. Technologické postupy, Miroslav Pelikán
- Jazyk
- Rok vydání
- 2005
Jakmile ji vyčmucháme, pošleme vám e-mail.
Doručení
Platební metody
2021 2022 2023
Navrhnout úpravu
- Titul
- Cukrářské výrobky. Praktické rady a návody. Technologické postupy
- Jazyk
- česky
- Autoři
- Miroslav Pelikán
- Vydavatel
- Dona
- Rok vydání
- 2005
- ISBN10
- 8073220873
- ISBN13
- 9788073220877
- Kategorie
- Kuchařky
- Anotace
- Tradiční, léty prověřené recepty na cukrářské výrobky a mnoho praktických rad a zkušeností, děděných z generace na generaci v rodině známého cukráře a autora úspěšné publikace Pečeme a zdobíme perníky.