Knihobot
Hodnocení knihy
4.0

Udírny a uzení: maso, masné výrobky ,ryby

Parametry

Kategorie

Více o knize

Uzení je tradiční a oblíbený postup zpracování masa. V naší knize najdete informace nejen o druzích, možnostech a využití domácích udíren, ale i o správných postupech uzení. Zjistíte také, jak správně maso na uzení nasolit, okořenit, naložit do láku a připravit. Nabízíme vám recepty na přípravu různých druhů červených mas, drůbeže, domácích uzenin, ryb i zvěřiny.V knize najdete: způsoby uzení, druhy udíren, uzení masa a masných výrobků, uzení ryb.

Nákup knihy

Udírny a uzení: maso, masné výrobky ,ryby, Egon M. Binder

  • Stopy po navlhnutí / polití
Jazyk
Rok vydání
2005
Stav knihy
Poškozená
Cena
102 Kč

Doručení

  •  

Platební metody

2021 2022 2023

Navrhnout úpravu