Udírny a uzení: maso, masné výrobky ,ryby
Autoři
Parametry
Kategorie
Více o knize
Uzení je tradiční a oblíbený postup zpracování masa. V naší knize najdete informace nejen o druzích, možnostech a využití domácích udíren, ale i o správných postupech uzení. Zjistíte také, jak správně maso na uzení nasolit, okořenit, naložit do láku a připravit. Nabízíme vám recepty na přípravu různých druhů červených mas, drůbeže, domácích uzenin, ryb i zvěřiny.V knize najdete: způsoby uzení, druhy udíren, uzení masa a masných výrobků, uzení ryb.
Nákup knihy
Udírny a uzení: maso, masné výrobky ,ryby, Egon M. Binder
- Stopy po navlhnutí / polití
- Jazyk
- Rok vydání
- 2005
- Stav knihy
- Poškozená
- Cena
- 102 Kč
Doručení
Platební metody
2021 2022 2023
Navrhnout úpravu
- Titul
- Udírny a uzení: maso, masné výrobky ,ryby
- Jazyk
- česky
- Autoři
- Egon M. Binder
- Vydavatel
- Grada
- Rok vydání
- 2005
- Vazba
- měkká
- ISBN10
- 802471261x
- ISBN13
- 9788024712611
- Kategorie
- Kuchařky
- Hodnocení
- 4 z 5
- Anotace
- Uzení je tradiční a oblíbený postup zpracování masa. V naší knize najdete informace nejen o druzích, možnostech a využití domácích udíren, ale i o správných postupech uzení. Zjistíte také, jak správně maso na uzení nasolit, okořenit, naložit do láku a připravit. Nabízíme vám recepty na přípravu různých druhů červených mas, drůbeže, domácích uzenin, ryb i zvěřiny.V knize najdete: způsoby uzení, druhy udíren, uzení masa a masných výrobků, uzení ryb.