Knihu momentálně nemáme skladem
Subjektive Verfahren zur Wahrnehmung der Nahrungsmittelqualität
Autoři
Parametry
Nákup knihy
Subjektive Verfahren zur Wahrnehmung der Nahrungsmittelqualität, Arnim Gottfried Bechmann
- Jazyk
- Rok vydání
- 1993
Jakmile ji vyčmucháme, pošleme vám e-mail.
Doručení
Platební metody
2021 2022 2023
Navrhnout úpravu
- Titul
- Subjektive Verfahren zur Wahrnehmung der Nahrungsmittelqualität
- Jazyk
- německy
- Autoři
- Arnim Gottfried Bechmann
- Vydavatel
- Verl. Ed. Zukunft
- Rok vydání
- 1993
- ISBN10
- 3897991055
- ISBN13
- 9783897991057
- Série
- Barsinghäuser Berichte
- Kategorie
- Fototechnika, kamerová technika, teorie focení a kamery