Knihobot
Přesně tuhle si přidáte do košíku

Foodstyling: Současné trendy aranžování pokrmů, přehled téměř 80 technik

Parametry

Hodnocení knihy
4.7

Kategorie

Více o knize

Víte, kam dát na talíř maso a kam přílohu? Umíte moderně servírovat jídlo? Kniha nabízí přehled téměř 80 technik krok za krokem, seznam surovin i potřebného vybavení. Najdete zde praktické tipy, jak vybrat nádobí, prostřít stůl a najít zajímavou a estetickou úpravu talíře tak, abyste ohromili hosty. Základní foodstylingové techniky pro sladké i slané suroviny si brzo osvojíte a koláčová mřížka, okurkový lotos, tvarované želé, bramborové mřížky, ovoce máčené v čokoládě nebo parmezánové košíčky budou často zdobit vaše jídlo.

Nákup knihy

Foodstyling: Současné trendy aranžování pokrmů, přehled téměř 80 technik, Cara Hobday, Jo Denbury, Rob White

Jazyk
Rok vydání
2011
product-detail.submit-box.info.binding
(pevná),
Stav knihy
Dobrá
Cena
166 Kč

Doručení

  •  

Platební metody

Navrhnout úpravu