Knihu momentálně nemáme skladem
Die Anreicherung von Farbstoffen und Schaumproteinen des Bieres mittels Crossflow - Ultrafiltration
Autoři
Parametry
Nákup knihy
Die Anreicherung von Farbstoffen und Schaumproteinen des Bieres mittels Crossflow - Ultrafiltration, Marc Rauschmann
- Jazyk
- Rok vydání
- 2001
Jakmile ji vyčmucháme, pošleme vám e-mail.
Doručení
Platební metody
2021 2022 2023
Navrhnout úpravu
- Titul
- Die Anreicherung von Farbstoffen und Schaumproteinen des Bieres mittels Crossflow - Ultrafiltration
- Jazyk
- německy
- Autoři
- Marc Rauschmann
- Vydavatel
- GCA-Verl.
- Rok vydání
- 2001
- ISBN10
- 3898630412
- ISBN13
- 9783898630412
- Série
- Forschen und Wissen - Biotechnologie
- Kategorie
- Fototechnika, kamerová technika, teorie focení a kamery