Parametry
Kategorie
Více o knize
Dietní plán pro závislé na potravinách s obsahem uhlovodanů. Působí jako redukční dieta a snižuje pocit hladu. Jednou z možných příčin přejídání a z toho plynoucí nadváhy může být, podle lékařského výzkumu amerických autorů, závislost na potravinách s obsahem uhlovodanů (chléb, těstoviny, brambory a hlavně sladkosti). Při konzumaci uhlovodanů dochází u člověka k vylučování nadměrného množství "hladového hormonu" inzulinu do krevního oběhu. Vzniká tak ještě větší chuť k jídlu. Tuto poruchu metabolismu je potřeba upravit dietou, která by se měla dodržovat po celý život. Kromě teorie a základních pravidel diety obsahuje příručka vzorový jídelníček, recepty a potravinové tabulky s obsahem uhlovodanů v běžné porci potravin.
Skladem máme celkem knihy Uhlovodany. Nepřítel štíhlé linie. Jak se vypořádat s jo-jo efektem při redukční dietě (2001).
Nákup knihy
Uhlovodany. Nepřítel štíhlé linie. Jak se vypořádat s jo-jo efektem při redukční dietě, Rachael F. Heller, Richard F. Richard Ferdinand Heller
- Jazyk
- Rok vydání
- 2001,
- Stav knihy
- Dobrá
- Cena
- 23 Kč
Doručení
Platební metody
Navrhnout úpravu
- Titul
- Uhlovodany. Nepřítel štíhlé linie. Jak se vypořádat s jo-jo efektem při redukční dietě
- Jazyk
- česky
- Vydavatel
- Columbus
- Vydavatel
- 2001
- Vazba
- pevná s přebalem
- ISBN10
- 8072490907
- ISBN13
- 9788072490905
- Kategorie
- Zdraví / Medicína / Lékařství
- Anotace
- Dietní plán pro závislé na potravinách s obsahem uhlovodanů. Působí jako redukční dieta a snižuje pocit hladu. Jednou z možných příčin přejídání a z toho plynoucí nadváhy může být, podle lékařského výzkumu amerických autorů, závislost na potravinách s obsahem uhlovodanů (chléb, těstoviny, brambory a hlavně sladkosti). Při konzumaci uhlovodanů dochází u člověka k vylučování nadměrného množství "hladového hormonu" inzulinu do krevního oběhu. Vzniká tak ještě větší chuť k jídlu. Tuto poruchu metabolismu je potřeba upravit dietou, která by se měla dodržovat po celý život. Kromě teorie a základních pravidel diety obsahuje příručka vzorový jídelníček, recepty a potravinové tabulky s obsahem uhlovodanů v běžné porci potravin.