Přes Balíkovnu doručujeme za 49 Kč

Knihobot
1/3

Culinaria Maďarsko - Kulinární průvodce

Autoři

Hodnocení knihy
4.8

Více o knize

Druhé vydání úspěšného kulinárního průvodce maďarskou kuchyní. Autorka a fotografové vás vezmou na pouť jednotlivými regiony se všemi jejich vábnými specialitami, jako je vydatná fazolová polévka, halászlé z několika druhů ryb, guláš, perkelt, tokáň, paprikáš, Dobošův dort, kaštanové pyré nebo i neopakovatelný maďarský salám či klobása. Navštívíte rozlehlou pustu, známou jako „spižírna Maďarska“, kouzelné kraje Transdanubie, kosmopolitní velkoměsto Budapešť i severní Maďarsko s písčitými rovinami, horami i romantickými lesy. Fascinující popisy líčí tradice maďarského vinařství i „ohnivou“ historii papriky… Působivé fotogra?e vás zvou na maďarskou svatbu, oslavy Velikonoc nebo Vánoc a lákají vyzkoušet si slavnostní i každodenní recepty.

Parametry

ISBN
9788075294777
Nakladatelství
Slovart (ČR)

Kategorie

Jazyk

Vydání

Nákup knihy

Jakmile ji vyčmucháme, pošleme vám e-mail.