Bravo, šéfe! Václav Frič vaří tradiční českou kuchyni
Autoři
- Hodnocení knihy
Více o knize
Paštika z kuřecích jater s brusinkovou omáčkou, salát z kapra, domácí bramboračka s houbami, srnčí svíčková, zajíc načerno a bramborové placky, hovězí guláš s karlovarským knedlíkem, bramborové šišky, buchty s povidly a tvarohem – a ještě mnoho receptů tradiční české kuchyně vás naučí mistr kuchař nejen slovem, ale na DVD také obrazem. Čtvrtý díl úspěšné série Bravo, šéfe
Vydání
2010
Stav
- Jako nová47 Kč
- Dobrá44 Kč
- PoškozenáVyprodáno
Nákup knihy
- Dostupnost
- Skladem
- Cena
- 44 Kč
Doručení
Platební metody
202120222023
Skladem máme celkem knihy Bravo, šéfe! Václav Frič vaří tradiční českou kuchyni (2010).