Knihobot
Přesně tuhle si přidáte do košíku

Mikrobiologie pro potravináře a biotechnology

Více o knize

Kniha seznamuje čtenáře se základy obecné mikrobiologie s důrazem na partie důležité z hlediska potravinářského průmyslu a biotechnologií. Zabývá se funkční cytologií mikroorganismů, mechanismem jejich rozmnožování a výživy, základy jejich metabolismu a genetiky, základy imunologie a imunochemie, vlivem vnějších činitelů na mikroorganismy i významem jednotlivých druhů v potravinářském a kvasném průmyslu. Publikace je určena studentům vysokých i středních škol se zaměřením na potravinářství.

Vydání

Nákup knihy

Mikrobiologie pro potravináře a biotechnology, Ludmila Šilhánková

  • Flíčky
Jazyk
Rok vydání
2002,
Stav knihy
Poškozená
Cena
416 Kč

Doručení

  •  

Platební metody

Navrhnout úpravu