Vánoce stíháte! Vyzvedněte v Praze i 23. 12.

Knihobot

Kuchařský fortelník aneb Abeceda dobrých rad, jak v kuchyni neprohrát

Autoři

Více o knize

Kuchařské umění se považuje ve škále domácích činností za svrchovaně důležité. Stejnou cestou jako láska, tzn. skrze žaludek, se ubírá i rodinná pohoda. Jenže dobře a bez zbytečných nezdarů uvařit, aby si všichni pochutnali, to je často oříšek. Jíška se připálí, mléko srazí, knedlíky jsou olověné, maso tuhé, moučník se roztekl. V kuchyni na nás číhá bezpočet nástrah a úskalí, jež nás mohou notně potrápit a zkomplikovat přípravu i toho nejjednoduššího pokrmu. Jak se jim úspěšně vyhnout, jak si osvojit potřebný kuchařský fortel a s jeho pomocí dospět ke kýženému výsledku v podobě chutné a vzhledné krmě, o tom je tato knížka praktických rad. Její autor Jaroslav Vašák je kuchařem profesionálem a gastronomickou profesi ovládá dokonale. Kromě toho se umí podělit o své poznatky a zkušenosti, jak dokazuje bohatou publikační činností v oboru kuchařských příruček. V této knize určené všem, kdo v kuchařském umění chtějí obstát, shrnul veškeré fígle a triky, s nimiž se vaření dá zvládnout snadno a úspěšně. V abecedním uspořádání suroviny za surovinou, úkonu za úkonem radí, co si s čím počít, jak co zpracovat a jak řešit, když se ruka utrhne apod. S tímto fortelníkem se vaření stane koníčkem i největším nešikům, neboť díky němu v kuchyni neprohrají.

Parametry

ISBN
9788087156278
Nakladatelství
TeMi CZ

Kategorie

Vydání

2009

Nákup knihy

Dostupnost
Skladem
Cena
51 Kč

Doručení

 

Platební metody

202120222023