Parametry
Více o knize
Kuchařské umění se považuje ve škále domácích činností za svrchovaně důležité. Stejnou cestou jako láska, tzn. skrze žaludek, se ubírá i rodinná pohoda. Jenže dobře a bez zbytečných nezdarů uvařit, aby si všichni pochutnali, to je často oříšek. Jíška se připálí, mléko srazí, knedlíky jsou olověné, maso tuhé, moučník se roztekl. V kuchyni na nás číhá bezpočet nástrah a úskalí, jež nás mohou notně potrápit a zkomplikovat přípravu i toho nejjednoduššího pokrmu. Jak se jim úspěšně vyhnout, jak si osvojit potřebný kuchařský fortel a s jeho pomocí dospět ke kýženému výsledku v podobě chutné a vzhledné krmě, o tom je tato knížka praktických rad. Její autor Jaroslav Vašák je kuchařem profesionálem a gastronomickou profesi ovládá dokonale. Kromě toho se umí podělit o své poznatky a zkušenosti, jak dokazuje bohatou publikační činností v oboru kuchařských příruček. V této knize určené všem, kdo v kuchařském umění chtějí obstát, shrnul veškeré fígle a triky, s nimiž se vaření dá zvládnout snadno a úspěšně. V abecedním uspořádání suroviny za surovinou, úkonu za úkonem radí, co si s čím počít, jak co zpracovat a jak řešit, když se ruka utrhne apod. S tímto fortelníkem se vaření stane koníčkem i největším nešikům, neboť díky němu v kuchyni neprohrají.
Nákup knihy
Kuchařský fortelník aneb Abeceda dobrých rad, jak v kuchyni neprohrát, Jaroslav Vašák
- Jazyk
- Rok vydání
- 2009,
- Stav knihy
- Jako nová
- Cena
- 37 Kč
Doručení
Platební metody
Navrhnout úpravu
- Titul
- Kuchařský fortelník aneb Abeceda dobrých rad, jak v kuchyni neprohrát
- Jazyk
- česky
- Autoři
- Jaroslav Vašák
- Vydavatel
- TeMi CZ
- Vydavatel
- 2009
- ISBN10
- 8087156277
- ISBN13
- 9788087156278
- Kolekce
- Co a jak
- Kategorie
- Kuchařky, Čas péct, Dárky pro babičku
- Anotace
- Kuchařské umění se považuje ve škále domácích činností za svrchovaně důležité. Stejnou cestou jako láska, tzn. skrze žaludek, se ubírá i rodinná pohoda. Jenže dobře a bez zbytečných nezdarů uvařit, aby si všichni pochutnali, to je často oříšek. Jíška se připálí, mléko srazí, knedlíky jsou olověné, maso tuhé, moučník se roztekl. V kuchyni na nás číhá bezpočet nástrah a úskalí, jež nás mohou notně potrápit a zkomplikovat přípravu i toho nejjednoduššího pokrmu. Jak se jim úspěšně vyhnout, jak si osvojit potřebný kuchařský fortel a s jeho pomocí dospět ke kýženému výsledku v podobě chutné a vzhledné krmě, o tom je tato knížka praktických rad. Její autor Jaroslav Vašák je kuchařem profesionálem a gastronomickou profesi ovládá dokonale. Kromě toho se umí podělit o své poznatky a zkušenosti, jak dokazuje bohatou publikační činností v oboru kuchařských příruček. V této knize určené všem, kdo v kuchařském umění chtějí obstát, shrnul veškeré fígle a triky, s nimiž se vaření dá zvládnout snadno a úspěšně. V abecedním uspořádání suroviny za surovinou, úkonu za úkonem radí, co si s čím počít, jak co zpracovat a jak řešit, když se ruka utrhne apod. S tímto fortelníkem se vaření stane koníčkem i největším nešikům, neboť díky němu v kuchyni neprohrají.