Knihobot
Přesně tuhle si přidáte do košíku

Jak připravovat obiloviny, luštěniny, ořechy a semena

Více o knize

Kniha nabízí zajímavosti a praktické rady týkající se třiceti druhů celozrných obilovin, luštěnin, ořechů a semen. Dozvíte se důvody, proč je zařazovat do jídelníčku, co se skrývá za poněkud tajuplnými pojmy jako pukance, kernotto, bulgur, špalda, amarant, cizrna, kuskus, kapucín či indiánská rýže a navíc (možná) zjistíte, že jste dosud nevěděli všechno o známějších potravinách jako je rýže natural, pohanka, lněné semínko, jáhly či třeba vojtěška. Podstatnou část knihy ovšem zabírá 131 receptů na základní úpravu zmíněných rostlinných pochutin, na jejichž základě můžete popustit uzdu své kuchřské fantazie.

Nákup knihy

Jak připravovat obiloviny, luštěniny, ořechy a semena, Stanislava Jarolímková

Jazyk
Rok vydání
2002,
Stav knihy
Dobrá
Cena
61 Kč

Doručení

  •  

Platební metody

Navrhnout úpravu