Přesně tuhle si přidáte do košíku
Parametry
Kategorie
Více o knize
Kniha nabízí zajímavosti a praktické rady týkající se třiceti druhů celozrných obilovin, luštěnin, ořechů a semen. Dozvíte se důvody, proč je zařazovat do jídelníčku, co se skrývá za poněkud tajuplnými pojmy jako pukance, kernotto, bulgur, špalda, amarant, cizrna, kuskus, kapucín či indiánská rýže a navíc (možná) zjistíte, že jste dosud nevěděli všechno o známějších potravinách jako je rýže natural, pohanka, lněné semínko, jáhly či třeba vojtěška. Podstatnou část knihy ovšem zabírá 131 receptů na základní úpravu zmíněných rostlinných pochutin, na jejichž základě můžete popustit uzdu své kuchřské fantazie.
Jazyk
Nákup knihy
Jak připravovat obiloviny, luštěniny, ořechy a semena, Stanislava Jarolímková
- Jazyk
- Rok vydání
- 2002,
- Stav knihy
- Dobrá
- Cena
- 61 Kč
Doručení
Platební metody
Navrhnout úpravu
- Titul
- Jak připravovat obiloviny, luštěniny, ořechy a semena
- Jazyk
- česky
- Autoři
- Stanislava Jarolímková
- Vydavatel
- EB
- Vydavatel
- 2002
- Vazba
- měkká
- ISBN10
- 8090323405
- ISBN13
- 9788090323407
- Kategorie
- Zdraví / Medicína / Lékařství
- Anotace
- Kniha nabízí zajímavosti a praktické rady týkající se třiceti druhů celozrných obilovin, luštěnin, ořechů a semen. Dozvíte se důvody, proč je zařazovat do jídelníčku, co se skrývá za poněkud tajuplnými pojmy jako pukance, kernotto, bulgur, špalda, amarant, cizrna, kuskus, kapucín či indiánská rýže a navíc (možná) zjistíte, že jste dosud nevěděli všechno o známějších potravinách jako je rýže natural, pohanka, lněné semínko, jáhly či třeba vojtěška. Podstatnou část knihy ovšem zabírá 131 receptů na základní úpravu zmíněných rostlinných pochutin, na jejichž základě můžete popustit uzdu své kuchřské fantazie.