Česká kuchařka
Autoři
Parametry
Kategorie
Více o knize
Česká kuchařka Babiččina cibulačka, bažant po staročesku, brokolicové klopsy, bůček po myslivecku, dobříšské řízky, farská zelňačka, havelské vdolky, hovězí po havířsku, chalupářská játra, jehně nadivoko, kachna z Pošumaví, karlovarské řízky, lázeňské baklažány, myslivecká sekaná, opilá kachna, pečená divoká husa, pražský květák, rožnovské zelí, sametová omáčka... Vše, co vyžadujeme od současné domácí kuchyně - bohatý výběr pokrmů: teplé a studené předkrmy, čiré i zahuštěné polévky, tradiční jídla z hovězího, vepřového, skopového masa, drůbeže, králíka, zvěřiny a ryb, pestrobarevnou úpravu těstovin, zeleniny i luštěnin, typicky české omáčky, nákypy a hlavní chody sladké a ovocné Uvedené recepty jsou prověřené generacemi a upravené tak, aby mohly být připraveny za použití nových technologií, moderní surovinové základny a kuchyňského vybavení jednoduše a rychle Více než 600 receptů, které lze obměňovat, ochucovat a doplňovat podle vlastní fantazie a zásob ve spíži na mnoho lákavých způsobů, lze servírovat, tak jak ukazují exkluzivní barevné fotografie
Skladem máme celkem knihy Česká kuchařka (2006).
Nákup knihy
Česká kuchařka, Vladimír Chaloupka
- Jazyk
- Rok vydání
- 2006
- Stav knihy
- Dobrá
- Cena
- 55 Kč
Doručení
Platební metody
2021 2022 2023
Navrhnout úpravu
- Titul
- Česká kuchařka
- Jazyk
- česky
- Autoři
- Vladimír Chaloupka
- Vydavatel
- Ikar
- Rok vydání
- 2006
- ISBN10
- 8024907860
- ISBN13
- 9788024907864
- Kategorie
- Kuchařky
- Anotace
- Česká kuchařka Babiččina cibulačka, bažant po staročesku, brokolicové klopsy, bůček po myslivecku, dobříšské řízky, farská zelňačka, havelské vdolky, hovězí po havířsku, chalupářská játra, jehně nadivoko, kachna z Pošumaví, karlovarské řízky, lázeňské baklažány, myslivecká sekaná, opilá kachna, pečená divoká husa, pražský květák, rožnovské zelí, sametová omáčka... Vše, co vyžadujeme od současné domácí kuchyně - bohatý výběr pokrmů: teplé a studené předkrmy, čiré i zahuštěné polévky, tradiční jídla z hovězího, vepřového, skopového masa, drůbeže, králíka, zvěřiny a ryb, pestrobarevnou úpravu těstovin, zeleniny i luštěnin, typicky české omáčky, nákypy a hlavní chody sladké a ovocné Uvedené recepty jsou prověřené generacemi a upravené tak, aby mohly být připraveny za použití nových technologií, moderní surovinové základny a kuchyňského vybavení jednoduše a rychle Více než 600 receptů, které lze obměňovat, ochucovat a doplňovat podle vlastní fantazie a zásob ve spíži na mnoho lákavých způsobů, lze servírovat, tak jak ukazují exkluzivní barevné fotografie