Parametry
Kategorie
Více o knize
Pečené kuře, kuřecí řízek nebo minutka z kuřecího masa jistě stály v počátcích kuchařských pokusů každého, kdo se rozhodl vařit a věnovat čas přípravě domácí stravy. Z jemného a měkkého kuřecího masa i kuchařský začátečník uvaří jedlý, ba dokonce chutný pokrm. Tři stovky receptů, z nichž některé vznikly či byly vyzkoušeny před téměř třiceti lety, mohou začátečníkům pomoci při správné přípravě pokrmů a zkušeným domácím kuchařům rozšířit jejich zavedený jídelníček o nové druhy jídel. Kuchařské recepty v této knize se zaměřují na úpravu kuřecího masa. Kuřecí maso je v současné době na našem trhu k dostání v různém druhu zpracování - od kuřat celých mražených či chlazených přes naporcované okořeněné díly až po směsi na polévky a roztříděné drůbky. Recepty jsou rozděleny do skupin podle hlavního způsobu úpravy na polévky, dušená, grilovaná, pečená a smažená masa včetně minutek, saláty a speciality. Přípravou kuřecích pokrmů v mikrovlnné troubě se tato kuchařská kniha nezabývá, protože existuje celá řada publikací zaměřených na tento způsob úpravy. Ve většině receptů se jedná o poměrně jednoduchou technologii přípravy jídla s běžnými a cenově dostupnými surovinami. Autorka čtenářům přeje, aby si v této knize našli inspiraci pro svá nová oblíbená jídla, která jim budou chutnat a kterými potěší nejen sebe a členy své rodiny, ale i své přátele.
Skladem máme celkem knihy Kuře na 301 způsobů : 301 receptů (2004).
Nákup knihy
Kuře na 301 způsobů : 301 receptů, Markéta Aubrechtová
- Jazyk
- Rok vydání
- 2004,
- Stav knihy
- Dobrá
- Cena
- 24 Kč
Doručení
Platební metody
Navrhnout úpravu
- Titul
- Kuře na 301 způsobů : 301 receptů
- Jazyk
- česky
- Autoři
- Markéta Aubrechtová
- Vydavatel
- Gen
- Vydavatel
- 2004
- ISBN10
- 8086681378
- ISBN13
- 9788086681375
- Kategorie
- Kuchařky
- Anotace
- Pečené kuře, kuřecí řízek nebo minutka z kuřecího masa jistě stály v počátcích kuchařských pokusů každého, kdo se rozhodl vařit a věnovat čas přípravě domácí stravy. Z jemného a měkkého kuřecího masa i kuchařský začátečník uvaří jedlý, ba dokonce chutný pokrm. Tři stovky receptů, z nichž některé vznikly či byly vyzkoušeny před téměř třiceti lety, mohou začátečníkům pomoci při správné přípravě pokrmů a zkušeným domácím kuchařům rozšířit jejich zavedený jídelníček o nové druhy jídel. Kuchařské recepty v této knize se zaměřují na úpravu kuřecího masa. Kuřecí maso je v současné době na našem trhu k dostání v různém druhu zpracování - od kuřat celých mražených či chlazených přes naporcované okořeněné díly až po směsi na polévky a roztříděné drůbky. Recepty jsou rozděleny do skupin podle hlavního způsobu úpravy na polévky, dušená, grilovaná, pečená a smažená masa včetně minutek, saláty a speciality. Přípravou kuřecích pokrmů v mikrovlnné troubě se tato kuchařská kniha nezabývá, protože existuje celá řada publikací zaměřených na tento způsob úpravy. Ve většině receptů se jedná o poměrně jednoduchou technologii přípravy jídla s běžnými a cenově dostupnými surovinami. Autorka čtenářům přeje, aby si v této knize našli inspiraci pro svá nová oblíbená jídla, která jim budou chutnat a kterými potěší nejen sebe a členy své rodiny, ale i své přátele.