Více o knize
100 předpisů ze zcela charakteristické a pro nás poměrně exotické japonské kuchyně. Na stole se hojně objevují ryby a další produkty moře. Základní surovinou japonské stravy však je, a odjakživa byla rýže, které se v historii používalo také jako platidla a byla i hlavní zemědělskou plodinou.
Jazyk
Nákup knihy
Japonská kuchyně, Kristina Kopáčková
- Jazyk
- Rok vydání
- 2003
- product-detail.submit-box.info.binding
- (měkká)
Jakmile ji vyčmucháme, pošleme vám e-mail.
Doručení
Platební metody
Navrhnout úpravu
- Titul
- Japonská kuchyně
- Jazyk
- česky
- Autoři
- Kristina Kopáčková
- Vydavatel
- NLN - Nakladatelství Lidové noviny
- Rok vydání
- 2003
- Vazba
- měkká
- ISBN10
- 8071062944
- ISBN13
- 9788071062943
- Kategorie
- Kuchařky
- Hodnocení
- 4 z 5
- Anotace
- 100 předpisů ze zcela charakteristické a pro nás poměrně exotické japonské kuchyně. Na stole se hojně objevují ryby a další produkty moře. Základní surovinou japonské stravy však je, a odjakživa byla rýže, které se v historii používalo také jako platidla a byla i hlavní zemědělskou plodinou.