Tradiční koření. II,
Autoři
Parametry
Kategorie
Více o knize
Podtitul: Méně známé druhy Bylinky a koření jsou magií a inspirací každé kuchyně. Vniknout do tajemství jejich užívání je základem skutečného kuchařského umění, které povyšuje rutinu na kouzelnictví s nevyčerpatelným množstvím rozmanitých chuťových kompozic. Dagmar Lánská je naše nejvýznamnější znalkyně koření. Vytvořila mnoho kalendářů a publikací o pěstování a užití koření, přispívá oblíbenými sloupky o koření do časopisů. Svoje nevyčerpatelné znalosti i praktické a inspirativní ukázky z kuchyně vložila do cyklu pěti tematických knih věnovaných koření. Každý svazek obsahuje obecné charakteristiky několika druhů koření, jejich užití v kuchyni i v medicíně, popřípadě stručnou historii. Závěr každé kapitoly je věnován novým originálním receptům, které přinášejí návody na přípravu kořeněných, vesměs cizokrajných jídel.
Skladem máme celkem knihy Tradiční koření. II, (2001).
Nákup knihy
Tradiční koření. II,, Dagmar Lánská
- Jazyk
- Rok vydání
- 2001
- Stav knihy
- Dobrá
- Cena
- 58 Kč
Doručení
Platební metody
2021 2022 2023
Navrhnout úpravu
- Titul
- Tradiční koření. II,
- Jazyk
- česky
- Autoři
- Dagmar Lánská
- Vydavatel
- NLN - Nakladatelství Lidové noviny
- Rok vydání
- 2001
- ISBN10
- 8071065315
- ISBN13
- 9788071065319
- Kategorie
- Kuchařky
- Anotace
- Podtitul: Méně známé druhy Bylinky a koření jsou magií a inspirací každé kuchyně. Vniknout do tajemství jejich užívání je základem skutečného kuchařského umění, které povyšuje rutinu na kouzelnictví s nevyčerpatelným množstvím rozmanitých chuťových kompozic. Dagmar Lánská je naše nejvýznamnější znalkyně koření. Vytvořila mnoho kalendářů a publikací o pěstování a užití koření, přispívá oblíbenými sloupky o koření do časopisů. Svoje nevyčerpatelné znalosti i praktické a inspirativní ukázky z kuchyně vložila do cyklu pěti tematických knih věnovaných koření. Každý svazek obsahuje obecné charakteristiky několika druhů koření, jejich užití v kuchyni i v medicíně, popřípadě stručnou historii. Závěr každé kapitoly je věnován novým originálním receptům, které přinášejí návody na přípravu kořeněných, vesměs cizokrajných jídel.