Knihu momentálně nemáme skladem
Studies on nutritional and processing properties of storage roots of different yam bean (Pachyrhizus spp.) and wild mung bean (Vigna vexillata) species
Autoři
Parametry
Kategorie
Nákup knihy
Studies on nutritional and processing properties of storage roots of different yam bean (Pachyrhizus spp.) and wild mung bean (Vigna vexillata) species, Pieter Rihi Kale
- Jazyk
- Rok vydání
- 2006
Jakmile ji vyčmucháme, pošleme vám e-mail.
Doručení
Platební metody
2021 2022 2023
Navrhnout úpravu
- Titul
- Studies on nutritional and processing properties of storage roots of different yam bean (Pachyrhizus spp.) and wild mung bean (Vigna vexillata) species
- Jazyk
- anglicky
- Autoři
- Pieter Rihi Kale
- Vydavatel
- Cuvillier
- Rok vydání
- 2006
- Vazba
- měkká
- ISBN10
- 3865377866
- ISBN13
- 9783865377869
- Kategorie
- Skripta a vysokoškolské učebnice