Knihu momentálně nemáme skladem
Molekulare Charakterisierung wertgebender Aromastoffe in Edelkakaomasse
Autoři
Parametry
Kategorie
Nákup knihy
Molekulare Charakterisierung wertgebender Aromastoffe in Edelkakaomasse, Martin Weigl
- Jazyk
- Rok vydání
- 2006
Jakmile ji vyčmucháme, pošleme vám e-mail.
Doručení
Platební metody
2021 2022 2023
Navrhnout úpravu
- Titul
- Molekulare Charakterisierung wertgebender Aromastoffe in Edelkakaomasse
- Jazyk
- německy
- Autoři
- Martin Weigl
- Vydavatel
- Dt. Forschungsanst. für Lebensmittelchemie
- Rok vydání
- 2006
- Vazba
- měkká
- ISBN10
- 3938896051
- ISBN13
- 9783938896051
- Kategorie
- Skripta a vysokoškolské učebnice