Knihu momentálně nemáme skladem
Development of alternative processes for the production of spices - with particular reference to carotenoid and capsaicinoid composition of red pepper (Capsicum annuum L.) and hot pepper (Capsicum frutescens L.) and their deteriorative enzyme activities
Autoři
Nákup knihy
Development of alternative processes for the production of spices - with particular reference to carotenoid and capsaicinoid composition of red pepper (Capsicum annuum L.) and hot pepper (Capsicum frutescens L.) and their deteriorative enzyme activities, Ute Christina Schweiggert
- Jazyk
- Rok vydání
- 2006
Jakmile ji vyčmucháme, pošleme vám e-mail.
Doručení
Platební metody
2021 2022 2023
Navrhnout úpravu
- Titul
- Development of alternative processes for the production of spices - with particular reference to carotenoid and capsaicinoid composition of red pepper (Capsicum annuum L.) and hot pepper (Capsicum frutescens L.) and their deteriorative enzyme activities
- Jazyk
- anglicky
- Autoři
- Ute Christina Schweiggert
- Vydavatel
- Shaker
- Rok vydání
- 2006
- Vazba
- měkká
- ISBN10
- 3832257330
- ISBN13
- 9783832257330
- Série
- Schriftenreihe des Lehrstuhls Lebensmittel Pflanzlicher Herkunft / Universität Hohenheim, Institut für Lebensmitteltechnologie und Biotechnologie
- Kategorie
- Skripta a vysokoškolské učebnice