Knihu momentálně nemáme skladem
Nutritional and antioxidant properties of fresh and processed tomato (Lycopersicon esculentum) cultivars from Cuba and Germany
Autoři
Parametry
Kategorie
Nákup knihy
Nutritional and antioxidant properties of fresh and processed tomato (Lycopersicon esculentum) cultivars from Cuba and Germany, Annia Gonzalez Rivero
- Jazyk
- Rok vydání
- 2007
Jakmile ji vyčmucháme, pošleme vám e-mail.
Doručení
Platební metody
2021 2022 2023
Navrhnout úpravu
- Titul
- Nutritional and antioxidant properties of fresh and processed tomato (Lycopersicon esculentum) cultivars from Cuba and Germany
- Jazyk
- anglicky
- Autoři
- Annia Gonzalez Rivero
- Vydavatel
- Cuvillier
- Rok vydání
- 2007
- Vazba
- měkká
- ISBN10
- 3867271429
- ISBN13
- 9783867271424
- Kategorie
- Skripta a vysokoškolské učebnice