Vaříme podle Herbáře 4
Autoři
Parametry
Více o knize
Nejen do třetice bývá všeho dobrého, ale může tak být i do čtveřice, jak dokládá tento, v pořadí již čtvrtý svazek oblíbené lifestylové kuchařky. A co je v něm dobrého? Je to tradice osvědčené nápaditosti v podání dvou protagonistek televizního pořadu Herbář. Je to harmonické souznění s přírodou, jejími cykly, proměnami v průběhu roku a užitek z jejích plodů. Je to vnímavá úcta k životu předků, k jejich dílu, důmyslu a fortelu, ale i k jejich způsobu obživy. To vše se promítá v pestré škále bezmála dvou stovek receptů, jež autorky sesbíraly z nejrůznějších zdrojů, především domácích, vyzkoušely je a předvedly naživo na televizní obrazovce. Jsou mezi nimi pokrmy z masa, zeleniny, ovoce a bylin, pečivo, nápoje, sladkosti. Skvosty lidové kuchyně, jako boží milosti, frgále, hoďbidlo, kucmoch, pražmo, pučálka a mnoho dalších, a k tomu trocha světové exotiky, jako ramen, kuře v seně nebo chimichurri. Jídla prostá i slavnostní. Vše v rytmu ročních dob a v duchu zdravé výživy a opravdového pochutnání. A stejně jako v předchozích svazcích je doplněn malý herbář se spoustou užitečných informací o rostlinách a plodech, jež se významně uplatní nejen v naší kuchyni.
Nákup knihy
Vaříme podle Herbáře 4, Kateřina Winterová, Linda Rybová, Adam Holý
- Jazyk
- Rok vydání
- 2016
Doručení
Platební metody
2021 2022 2023
Navrhnout úpravu
- Titul
- Vaříme podle Herbáře 4
- Jazyk
- česky
- Autoři
- Kateřina Winterová, Linda Rybová, Adam Holý
- Vydavatel
- Česká televize ve spolupráci s Virtue CS s.r.o.
- Rok vydání
- 2016
- ISBN10
- 8074042073
- ISBN13
- 9788074042072
- Série
- Vaříme podle Herbáře
- Kolekce
- Edice České televize
- Kategorie
- Rostliny a pěstitelství, Kuchařky
- Hodnocení
- 4,75 z 5
- Anotace
- Nejen do třetice bývá všeho dobrého, ale může tak být i do čtveřice, jak dokládá tento, v pořadí již čtvrtý svazek oblíbené lifestylové kuchařky. A co je v něm dobrého? Je to tradice osvědčené nápaditosti v podání dvou protagonistek televizního pořadu Herbář. Je to harmonické souznění s přírodou, jejími cykly, proměnami v průběhu roku a užitek z jejích plodů. Je to vnímavá úcta k životu předků, k jejich dílu, důmyslu a fortelu, ale i k jejich způsobu obživy. To vše se promítá v pestré škále bezmála dvou stovek receptů, jež autorky sesbíraly z nejrůznějších zdrojů, především domácích, vyzkoušely je a předvedly naživo na televizní obrazovce. Jsou mezi nimi pokrmy z masa, zeleniny, ovoce a bylin, pečivo, nápoje, sladkosti. Skvosty lidové kuchyně, jako boží milosti, frgále, hoďbidlo, kucmoch, pražmo, pučálka a mnoho dalších, a k tomu trocha světové exotiky, jako ramen, kuře v seně nebo chimichurri. Jídla prostá i slavnostní. Vše v rytmu ročních dob a v duchu zdravé výživy a opravdového pochutnání. A stejně jako v předchozích svazcích je doplněn malý herbář se spoustou užitečných informací o rostlinách a plodech, jež se významně uplatní nejen v naší kuchyni.