Parametry
Více o knize
V lexikonových částech této rozsáhlé publikace najdete všechny základní informace o koření a bylinkách používaných v kuchyni, od anýzu a anděliky přes majoránku, petržel a řeřichu až po Wasabi a zlatobýl, stejně jako pestrý výběr omáček ze zeleniny, masa i ovoce v těch nejrozmanitějších obměnách. Praktickými otázkami týkajícími se způsobu zpracování a tepelné úpravy včetně rad k nákupu, uskladnění a přípravě se zabývají kapitoly s názvem Rady pro kuchaře, Postup při zvlášť náročných úkonech je zde názorně vysvětlen krok za krokem. Bohatý obrazový materiál, zajímavé odborné informace a poutavé reportáže a celá řada návodů probudí v každém kuchaři chuť na lahodnou a náročnou kuchyni, v níž prokáže své mistrovství.
Skladem máme celkem knihy Omáčky. Bylinky a koření (2011).
Nákup knihy
Omáčky. Bylinky a koření, kolektiv
- Jazyk
- Rok vydání
- 2011
- product-detail.submit-box.info.binding
- (pevná),
- Stav knihy
- Dobrá
- Cena
- 109 Kč
Doručení
Platební metody
Tady nám chybí tvá recenze.