Více o knize
Tradiční středomořská strava je typem stravy, která i přes značnou různorodost a místní odlišnosti spojovala a částečně dodnes spojuje národy žijící na pobřeží Středozemního moře. Pojem „středomořská strava“ je třeba chápat komplexně jako propojení stravy a životního stylu, způsobu stravování a jeho pozitivního vlivu na zdraví člověka, zejména pokud jde o prevenci kardiovaskulárních chorob. O mimořádném významu tohoto výživového modelu svědčí i fakt, že v listopadu 2010 organizace UNESCO zařadila „středomořskou stravu“ na seznam nemateriálního kulturního dědictví lidstva. Kniha není jen pojednáním o ideálním způsobu stravování, ale přináší rovněž řadu starých i nových receptů středomořské kuchyně.
Nákup knihy
Mare nostrum: Historie, receptury a tajemství středomořské stravy, Mauro Ruggiero
- Jazyk
- Rok vydání
- 2010
- product-detail.submit-box.info.binding
- (pevná),
- Stav knihy
- Velmi dobrá
- Cena
- 169 Kč
Doručení
Platební metody
Nikdo zatím neohodnotil.