Tajemství východu, aneb, To nejlepší z asijské kuchyně
Autoři
Parametry
Kategorie
Více o knize
Časopis Apetit loni uvedl na trh novou edici kuchařek zaměřenou na mezinárodní kuchyně. Po kuchařce věnované italské a francouzskou kuchyni přichází s knihou věnovanou kuchyni asijské. Těšte se na ohňostroj chutí, barev a vůní! "Koukali jsme pod hbité prsty mistrů suši a přes rameno kuchařům těch nejlepších vietnamských bister. Sháněli jsme exotické ovoce a roztodivné bylinky, sami si míchali kari pastu, nakládali kimči, balili jarní závitky a ani na okamžik jsme neodložili hůlky…," říká šéfredaktorka Apetitu Marie Holobrádková. "Výsledkem našeho snažení jsou ty nejúžasnější originální recepty, které nabízejí země jihovýchodní Asie od Barmy přes Thajsko, Vietnam a Čínu až po Indonésii a Koreu," dodává. Kniha je rozdělena do sedmi kapitol. Každá kapitola je uvedena servisní dvoustránkou, kde se dozvíte, jak a kde nakupovat a použít exotické suroviny (od bylinek až po nejrůznější ochucovadla). Kapitoly: - Chuť pravé Asie (ty nejlepší autentické recepty: vietnamská polévka pho, suši, pekingská kachna, indonéská rýže nasi goreng...) - Hot & cold (saláty a polévky) - Dary země i moře (pokrmy s masem, rybami a dary moře: hovězí satay, kuřecí křídla po vietnamsku...) - Někdo to rád ostré (kari, chilli omáčka, marináda terijaki) - Wokování (pokrmu z woku) - Naplňte to! (čínské knedlíčky, taštičky, jarní závitky a rolky…) - Tááák sladké (dezerty, zmrzlina z čaje matcha)
Nákup knihy
Tajemství východu, aneb, To nejlepší z asijské kuchyně, Kolektiv
- Jazyk
- Rok vydání
- Stav knihy
- Dobrá
- Cena
- 190 Kč
Doručení
Platební metody
2021 2022 2023
Navrhnout úpravu
- Titul
- Tajemství východu, aneb, To nejlepší z asijské kuchyně
- Jazyk
- česky
- Autoři
- Kolektiv
- Vydavatel
- Burda Media 2000
- Vazba
- pevná
- ISBN10
- 808757513x
- ISBN13
- 9788087575130
- Kategorie
- Kuchařky
- Hodnocení
- 4,5 z 5
- Anotace
- Časopis Apetit loni uvedl na trh novou edici kuchařek zaměřenou na mezinárodní kuchyně. Po kuchařce věnované italské a francouzskou kuchyni přichází s knihou věnovanou kuchyni asijské. Těšte se na ohňostroj chutí, barev a vůní! "Koukali jsme pod hbité prsty mistrů suši a přes rameno kuchařům těch nejlepších vietnamských bister. Sháněli jsme exotické ovoce a roztodivné bylinky, sami si míchali kari pastu, nakládali kimči, balili jarní závitky a ani na okamžik jsme neodložili hůlky…," říká šéfredaktorka Apetitu Marie Holobrádková. "Výsledkem našeho snažení jsou ty nejúžasnější originální recepty, které nabízejí země jihovýchodní Asie od Barmy přes Thajsko, Vietnam a Čínu až po Indonésii a Koreu," dodává. Kniha je rozdělena do sedmi kapitol. Každá kapitola je uvedena servisní dvoustránkou, kde se dozvíte, jak a kde nakupovat a použít exotické suroviny (od bylinek až po nejrůznější ochucovadla). Kapitoly: - Chuť pravé Asie (ty nejlepší autentické recepty: vietnamská polévka pho, suši, pekingská kachna, indonéská rýže nasi goreng...) - Hot & cold (saláty a polévky) - Dary země i moře (pokrmy s masem, rybami a dary moře: hovězí satay, kuřecí křídla po vietnamsku...) - Někdo to rád ostré (kari, chilli omáčka, marináda terijaki) - Wokování (pokrmu z woku) - Naplňte to! (čínské knedlíčky, taštičky, jarní závitky a rolky…) - Tááák sladké (dezerty, zmrzlina z čaje matcha)