Technologie přípravy pokrmů 1: Učebnice pro kuchaře a číšníky
Autoři
Parametry
Kategorie
Více o knize
Učebnice pro kuchaře a číšníky podává přehled o přípravě, technologii pokrmů v restauracích a jídelnách. Suroviny , zpracování, tepelné úpravy, druhy potravin a výsledný produkt.
Skladem máme celkem knihy Technologie přípravy pokrmů 1: Učebnice pro kuchaře a číšníky (1996).
Nákup knihy
Technologie přípravy pokrmů 1: Učebnice pro kuchaře a číšníky, Irena Balogová, Mikuláš Matejka
- Jazyk
- Rok vydání
- 1996
- Stav knihy
- Dobrá
- Cena
- 143 Kč
Doručení
Platební metody
2021 2022 2023
Navrhnout úpravu
- Titul
- Technologie přípravy pokrmů 1: Učebnice pro kuchaře a číšníky
- Jazyk
- česky
- Autoři
- Irena Balogová, Mikuláš Matejka
- Vydavatel
- Merkur
- Rok vydání
- 1996
- Vazba
- měkká
- ISBN10
- 8023910418
- ISBN13
- 9788023910414
- Kategorie
- Kuchařky, Středoškolské učebnice
- Anotace
- Učebnice pro kuchaře a číšníky podává přehled o přípravě, technologii pokrmů v restauracích a jídelnách. Suroviny , zpracování, tepelné úpravy, druhy potravin a výsledný produkt.