Co dům dal : vdechněte potravinám nový život : 53 vegetariánských pokrmů
Autoři
Parametry
Kategorie
Více o knize
Vdechněte potravinám nový život, 53 vegetariánských pokrmů. Jedna brambora, rýže od večera, dvě pomačkané hrušky… stojí za to je uchovávat? Ano, rozhodně je nevyhazujte! Vařit ze zbytků je chytré, výhodné a šetrné vůči životnímu prostředí a výsledek je neuvěřitelně chutný. Vytvořte si kompot, polévku, rýžové závitky nebo bramborové vafle. Nebo prostě vymeťte spižírnu a připravte si božské lasagne se směsí toho, co dům dal! Příště se tedy pořádně zamyslete, než onu bramboru, rýži či hrušky vyhodíte. Vdechněte potravinám nový život a ušetříte tím čas i peníze, navíc uděláte něco pro životní prostředí. A v neposlední řadě vám i zdánlivě prázdná lednička dokáže poskytnout nové kulinářské zážitky! Amanda Hellberg a Eveline Johnsson společně píší oceňovaný blog o vegetariánských pokrmech. Touto kuchařkou vám chtějí ukázat, jaké možnosti vám nabízejí i naprosto obyčejné zbytky z vaší ledničky.
Skladem máme celkem knihy Co dům dal : vdechněte potravinám nový život : 53 vegetariánských pokrmů (2017).
Nákup knihy
Co dům dal : vdechněte potravinám nový život : 53 vegetariánských pokrmů, Amanda Hellberg, Eveline Johnsson, Kateřina Krištůfková
- Jazyk
- Rok vydání
- 2017
- Stav knihy
- Dobrá
- Cena
- 162 Kč
Doručení
Platební metody
2021 2022 2023
Navrhnout úpravu
- Titul
- Co dům dal : vdechněte potravinám nový život : 53 vegetariánských pokrmů
- Jazyk
- česky
- Autoři
- Amanda Hellberg, Eveline Johnsson, Kateřina Krištůfková
- Vydavatel
- Rebo International CZ
- Rok vydání
- 2017
- ISBN10
- 8025510034
- ISBN13
- 9788025510032
- Kategorie
- Kuchařky
- Anotace
- Vdechněte potravinám nový život, 53 vegetariánských pokrmů. Jedna brambora, rýže od večera, dvě pomačkané hrušky… stojí za to je uchovávat? Ano, rozhodně je nevyhazujte! Vařit ze zbytků je chytré, výhodné a šetrné vůči životnímu prostředí a výsledek je neuvěřitelně chutný. Vytvořte si kompot, polévku, rýžové závitky nebo bramborové vafle. Nebo prostě vymeťte spižírnu a připravte si božské lasagne se směsí toho, co dům dal! Příště se tedy pořádně zamyslete, než onu bramboru, rýži či hrušky vyhodíte. Vdechněte potravinám nový život a ušetříte tím čas i peníze, navíc uděláte něco pro životní prostředí. A v neposlední řadě vám i zdánlivě prázdná lednička dokáže poskytnout nové kulinářské zážitky! Amanda Hellberg a Eveline Johnsson společně píší oceňovaný blog o vegetariánských pokrmech. Touto kuchařkou vám chtějí ukázat, jaké možnosti vám nabízejí i naprosto obyčejné zbytky z vaší ledničky.